Stone Fruit Pie or the perfect summer treat

2015-07-19 17.30.08

gluten-free and dairy-free pie base: a mix of oat flour, rice flour and grounded almonds, (for 250 g) add a dash of olive oil, a dash of fresh water and a tbsp of sugar.

Then,garnish your tin and sprinkle with grounded hazelnut or almond, press your stone fruit down (here apricots, plums and peaches pieces), add  some blueberries and put in the oven for 15 mn – 200 degrees- then for the last 15 mn or so top with a can of coconut milk.

Amazingly tasty…

Publicités

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s