photo 3sushi

You’ll need some sushi rice with rice vinegar and sugar dressing, a sushi  mat where you spread your nori sheet( dip your fingers in some water before starting), spread over rice 1 cm thick, saving the last quarter of your sheet free,put some mango slices, avocado slices and raw salmon slices with sprinkled salt and drizzled  lemon juice on the first horizontal quarter in front of you, on your rice and start rolling your mat, maintaining your food squeezed, free your mat once fully rolled and allow the remaining spare nori sheet to stick over the roll with your wet fingers.

Now, use a special knife to cut nice and even slices for your makis!

Serve with a soy, wasabi and ginger sauce.

Publicités

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s