Blackberry liqueur

2014-10-29 16.35.16 2014-10-29 16.35.00  2014-10-28 16.40.03Blackberry cordial

You need 1 kg blackberries, 40° fruit alcohol, 450 g sugar, 10 cl water….and patience…

Quickly wash your berries under running tap water and then put them in a jar and fill up the jar with alcohol.

Leave it in the dark for 3 months- a year can do !!!

Then filter your preparation and squeeze the juice out of the berries (in a cloth for example). Make a sugar syrup with the other ingredients. Let it cool after boiling and add it to your juice. Put it in a bottle and leave it again for 3 months more.

Enjoy!

Publicités

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s